Azonosító: 09926

Skil Hőlégfúvó 8003DC kofferban + tartozékok ( F0158003DC)

14.700 Ft
147
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
147
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil Hőlégfúvó 8003DC kofferban és tartozékokkal. A multifunkcionális készülék festékek és lakkok leégetéséhez, forró levegővel történő alakításához, zsugorításához. 
légáramlat 350/550 l/perc. A felvett teljesítménye a hőlégfúvónak 2000 W. A kábel hossza 2,75 m. 
A hőmérséklet- szabályozás által a szerszám nem melegszik túl, így a folyamatos használat is létre jöhet. A hőmérsékletet 3 tartományba lehet állítani 70/450/600 °C. A leszerelhető előgyűrű használatával a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri. Ideális eszköz festékek, matricák eltávolítására, sítalpak fényezésére és viaszmentesítésére, grillező rácsok fényesítésére. 
A termék műanyag kofferban kerül szállításra a 4 db tartozék fúvókával ( 1 db üvegvédő fúvóka, 1 db lapos fúvóka, 1 db lassító fúvóka, 1 db reflektorfúvóka). 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 2000 W
  • Hőmérséklet: 70/450/600 °C
  • Súly (kg.): 0.5
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 db műanyag koffer, 1 db üvegvédő fúvóka, 1 db lapos fúvóka, 1 db lassító fúvóka, 1 db reflektorfúvóka.

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz