3x SuperShop pont
 

Azonosító: 09916

Dometic abszorpciós hűtőszekrény, gyógyszer tárolásra DS 601 H

136.990 Ft
4107
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
4107
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dometic abszorpciós hűtőszekrény, gyógyszer tárolásra DS 601 H. A készülék bruttó űrtartalma 53 liter. 

Abszorpciós működésű, így nincs benne forgó alkatrész, tehát teljesen zajtalan. Ennek köszönhetően ideális az olyan helyeken, mint idősek otthona, hotelszobák, kollégiumok. A hűtő világításáért LED lámpa felel. 

A gyógyszertároló átlátszó előlappal fedett tálcái, a hűtőszekrény kinyitásakor meggátolják a hideg levegő kiáramlását. Különféle funkciókkal rendelkezik, mint kézi leolvasztás, elektronikus hőmérséklet szabályozás, infravörös nyitásérzékelő, digitális hőmérő. A Dometic DS 601 H hűtőgép beépíthető pult alá. A termék magassága 59,2 cm, szélessége 48,6 cm, míg hossza 49,4 cm. Különböző kulcsos zár. Belső ventilátora megakadályozza a jégképződést, valamint kiegyenlíti a belső kamra hőmérsékletét. 

Az abszorpciós hűtőszekrény további előnyös tulajdonsága, hogy az ajtónyitást, az Önnek leginkább kézre eső irányba változtathatja. Nyitva felejtett ajtó esetén a készülék figyelmeztetni fogja Önt, 20 másodperc elteltével.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 494 mm
  • Szélesség: 486 mm
  • Magasság: 592 mm

Műszaki adatok

  • Bruttó kapacitás: 53 liter
  • Üzemmód 230V
  • Súly (kg.): 0

Megjelenés

  • Színe: fehér
  • Ajtónyitás: Megváltoztatható

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz