Azonosító: 09916

Dometic abszorpciós hűtőszekrény, gyógyszer tárolásra DS 601 H

126.990 Ft
1269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dometic abszorpciós hűtőszekrény, gyógyszer tárolásra DS 601 H.A készülék bruttó űrtartalma 53 liter. 

Abszorpciós működésű, így nincs benne forgó alkatrész, tehát teljesen zajtalan. Ennek köszönhetően ideális az olyan helyeken, mint idősek otthona, hotelszobák, kollégiumok. A hűtő világításáért LED lámpa felel. 

A gyógyszertároló átlátszó előlappal fedett tálcái, a hűtőszekrény kinyitásakor meggátolják a hideg levegő kiáramlását. Különféle funkciókkal rendelkezik, mint kézi leolvasztás, elektronikus hőmérséklet szabályozás, infravörös nyitásérzékelő, digitális hőmérő.A Dometic DS 601 H hűtőgép beépíthető pult alá. A termék magassága 59,2 cm, szélessége 48,6 cm, míg hossza 49,4 cm. Különböző kulcsos zár. Belső ventilátora megakadályozza a jégképződést, valamint kiegyenlíti a belső kamra hőmérsékletét. 

Az abszorpciós hűtőszekrény további előnyös tulajdonsága, hogy az ajtónyitást, az Önnek leginkább kézre eső irányba változtathatja.Nyitva felejtett ajtó esetén a készülék figyelmeztetni fogja Önt, 20 másodperc elteltével.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 494 mm
  • Szélesség: 486 mm
  • Magasság: 592 mm

Műszaki adatok

  • Bruttó kapacitás: 53 liter
  • Üzemmód 230V
  • Súly (kg.): 0

Megjelenés

  • Színe: fehér
  • Ajtónyitás: Megváltoztatható

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz