3x SuperShop pont
 

Azonosító: 09915

Dometic abszorpciós hűtőszekrény, gyógyszer tárolásra DS 301 H

112.990 Ft
3387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Dometic abszorpciós hűtőszekrény, gyógyszer tárolásra DS 301 H. A készülék bruttó űrtartalma 28 liter. Abszorpciós működésű.  

A Dometic DS301 H teljesen zajtalan, így ideális az olyan helyeken, mint idősek otthona, hotelszobák, kollégiumok, hálószobák. A gyógyszertároló átlátszó előlappal fedett tálcái, a hűtőszekrény kinyitásakor meggátolják a hideg levegő kiáramlását. Különféle funkciókkal rendelkezik, mint kézi leolvasztás, elektronikus hőmérséklet szabályozás, infravörös nyitásérzékelő, digitális hőmérő. A hűtő világításáért LED lámpa felel. 

Az abszorpciós hűtőgép további előnyös tulajdonsága, hogy az ajtónyitást, az Önnek leginkább kézre eső irányba változtathatja. Nyitva felejtett ajtó esetén a készülék figyelmeztetni fogja Önt, 20 másodperc elteltével. A Dometic DS 301 H hűtőszekrény beépíthető pult alá. A termék magassága 58 cm, szélessége 42,2 cm, míg hossza 39,3 cm. Különböző kulcsos zár. Belső ventilátora megakadályozza a jégképződést, valamint kiegyenlíti a belső kamra hőmérsékletét.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 393 mm
  • Szélesség: 422 mm
  • Magasság: 580 mm

Műszaki adatok

  • Bruttó kapacitás: 28 liter
  • Üzemmód 230V
  • Súly (kg.): 16

Megjelenés

  • Színe: fehér
  • Ajtónyitás: Megváltoztatható

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz