Azonosító: 09718

Extol Craft faforgácsoló korong sarokcsiszolóhoz 125 mm (10800)

1.490 Ft
14
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
14
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Extol Craft faforgácsoló korong sarokcsiszolóhoz 125 mm. Maximális fordulatszámának értéke 12200 ford/perc. 125 mm-es sarokcsiszolóval használható, mint az Extol Premium sarokcsiszológép 850 W, vagy Extol Industrial sarokcsiszológép 880 W. Ideális eszköz tetőfedőknek, faszobrászoknak, a puha- és keményfa forgácsolásához, szerszámnyelek megformázásához. A fát nem égeti, továbbá nem tömődnek el a lyukak használat alkalmával. Viszont ez a faforgácsoló korong nem alkalmas folyamatos csiszolásra, mivel túlmelegedhet és így, repedések jöhetnek létre rajta. Használata során ideális védőszemüveget, kesztyűt, valamint arcvédőt viselni, az esetleges balesetek elkerüléséért. Finoman nyomjuk a munkadarabra és ne folyamatosan tartsuk rajta. 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 125 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: fém
  • Súly (kg.): 0.09

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz