Azonosító: 09718

Extol Craft faforgácsoló korong sarokcsiszolóhoz 125 mm (10800)

1.220 Ft
db

Extol Craft faforgácsoló korong sarokcsiszolóhoz 125 mm. Maximális fordulatszámának értéke 12200 ford/perc. 125 mm-es sarokcsiszolóval használható, mint az Extol Premium sarokcsiszológép 850 W, vagy Extol Industrial sarokcsiszológép 880 W. Ideális eszköz tetőfedőknek, faszobrászoknak, a puha- és keményfa forgácsolásához, szerszámnyelek megformázásához. A fát nem égeti, továbbá nem tömődnek el a lyukak használat alkalmával. Viszont ez a faforgácsoló korong nem alkalmas folyamatos csiszolásra, mivel túlmelegedhet és így, repedések jöhetnek létre rajta. Használata során ideális védőszemüveget, kesztyűt, valamint arcvédőt viselni, az esetleges balesetek elkerüléséért. Finoman nyomjuk a munkadarabra és ne folyamatosan tartsuk rajta. 

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 125 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: fém
  • Súly (kg.): 0.09

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz