Azonosító: 09663

Campingaz Bonesco LC faszenes grill

34.990 Ft
349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
349
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Campingaz Bonesco LC faszenes grill, ideális 6-8 személy részére. A sütőtér ovális monobase kialakítású, továbbá különböző hőzónák is találhatók rajta. Manuális begyújtással tudja működtetni a grillt. A fedélben intergrált fogantyú található. 2 kerékkel rendelkezik a grillkocsi, így könnyedén mozgathatja, megváltoztathatja helyzetét. Légáramlás szabályozóval, valamint hamutartóval felszerelt. Mindössze 15 perc előmelegítési idő szükséges, a sütés előtt. Főzőfelületének mérete: 1950 cm², míg a főzési magassága 83 cm. 

A Camipngaz Bonesco LC faszenes grill előnyei: alacsony üzemeltetési költség, könnyű, kényelmes, egyszerű használat, esztétikus kivitel, ellenáll az időjárás viszontagságinak, gazdaságos a használata, könnyen tisztán tartható. Kiválóan alkalmas különféle grillezett ételek elkészítésére.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 520 mm
  • Szélesség: 880 mm
  • Magasság: 1130 mm

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 1950 cm²
  • Egyéb adatok: Főzési magasság 83 cm.
  • Súly (kg.): 17

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz