Azonosító: 09438

Extol Craft multifunkciós szerszámgép, 250W (417200)

16.990 Ft
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
169
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az ​Extol Craft multifunkciós szerszámgép, 250 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Első osztályú különféle faanyagok, gipszkarton, műanyag, fémek (alumínium, réz) vágására, továbbá csiszolhat, reszelhet és lekaparhatja a bevonatot segítségével. Összegezve egy ideális készülék a háztartásban, a különféle felújítási, szerelési, barkácsolási munkák alkalmával. 

Az Extol multifunkciós szerszámgép a nehezebben megközelíthető helyeken is pontos és precíz munkavégzést produkál. Lassú indítással (soft start) rendelkezik, mely kíméli a motort, valamint fordulatszám szabályozó rendszerrel, mely biztosítja, hogy nagyobb terhelés esetén is, a motor fordulatszáma azonos maradjon. 3 darab cserélhető fejjel ellátott a szerszámgép, melyek közül kiválaszthatja, a munkavégzéshez leginkább funkcionáló darabot.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 250 W
  • Üresjárati fordulatszám: 10.000-20.000/perc
  • Feszültség és frekvencia: 230 V / 50 Hz
  • Súly (kg.): 1.2
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz