Azonosító: 09421

Extol Premium mélykúti csőszivattyú, 1100W (8895012)

62.850 Ft
628
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
628
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Extol Premium mélykúti csőszivattyú, 1100 W-os teljesítménnyel rendelkezik, feszültsége 230V/50Hz.  A szivattyútest és feje egyaránt rozsdamentes acélból készült. Túlterhelésvédővel felszerelt, mely a kapcsolódobozban található. A szivattyú kizárólag csak tiszta vízhez használható! Különféle szennyeződések nélkül (kavics, homok) tudja szállítani az ásott és fúrt kutakból, tározókból a tiszta vizet. 

A mélykúti csőszivattyú folyadékszállításának felső értéke 1920 l/h. Nyomómagassága maximum 120 méter, merülési mélysége maximálisan 15 méter. A vízhőfok értéke 5-40°C. A szivattyú hosszúsága 60 cm, átmérője 10,2 cm (4"). Fúrt kutak esetében, ahhoz, hogy ezt a készüléket használni tudja, a szükséges minimum átmérő 12,5 cm. Nyomócsonk átmérője 2,54 cm (1"). A gumikábel hossza 50 méter, mely nincs bekötve a kapcsolódobozba, így meg tudja hosszabbítani vagy csőbe is vezetheti.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 102 mm
  • Hosszúság: 600 mm

Műszaki adatok

  • Max. szállítási mennyiség: 1.920 l/h
  • Súly (kg.): 12

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz