Azonosító: 09344

Extol Premium kézi körfűrész, 160 mm (8893004)

19.270 Ft
192
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
192
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az ​Extol Premium kézi körfűrész, 160 mm, elsősorban faanyagok, rétegelt lemezek, bútorlapok, OSB, műanyagok hossz- és keresztirányú vágására, darabolására alkalmas. Ergonomikus nyelű, mely puha, műanyag borítású, így kényelmes fogást biztosít az Ön számára munkavégzés során. A pontos vágást párhuzamvezető segíti elő. Ferde vágás 45°-ig lehetséges. Az univerzális használatért, fokozatmentes mélységállítással rendelkezik. A körfűrész további előnyös tulajdonsága, hogy porelszívó csatlakoztatásának a lehetősége is megvan hozzá, mely biztosítja a tiszta munkafelületet. A védőburkolat rugós biztosítású, a balesetek elkerüléséért.

Az Extol Premium körfűrész teljesítménye 1300 W. A fűrésztárcsa átmérője 160 mm, a tárcsa lyukátmérője 16 mm. 18 fogszám található rajta. Vágási mélysége 90°-os szögben 53 mm, míg 45° esetében 36 mm. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1300 W
  • Üresjárati fordulatszám: 4500 1/perc
  • Feszültség és frekvencia: 230 V / 50 Hz
  • Fűrészlapátmérő: 160 mm
  • Súly (kg.): 3.7
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz