Azonosító: 09294

Bosch GOP 2000 CE multifunkcionális szerszám (0601230005)

56.500 Ft
56.500 Ft
Megtakarítás: 0 Ft
565
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
565
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Bosch GOP 2000 CE multifunkcionális szerszám teljesítménye 250 W. Rezgésszöge jobb- és bal oldalra egyaránt 1,4°. Befogása imbuszkulcsba történik. Kicsi, gumírozott markolata kényelmes fogást biztosít Önnek a tartós használat és precíziós alkalmazások során. Beépített gömbhüvelye elősegíti a rugalmasságot és meggátolja a kábeltörést. A multifunkcionális szerszámot könnyű és precíz felhelyezni, lehetősége van célzott darabolásra és vágásra, továbbá megakadályozza az anyagok sérülését. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 250 W
  • Üresjárati fordulatszám: 8000 - 20000 ford. / perc
  • Súly (kg.): 1.7
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
  • „Softgrip” lágy fogantyú

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz