Azonosító: 09235

Bosch GDS 18 V-EC 250 akkus ütvecsavarozó L-Boxx-ban, 2 db akkuval (06019D8120)

138.780 Ft
1387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1387
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDS 18 V-EC 250 akkus ütvecsavarozó L-Boxx-ban, 2 db 4,0 Ah akkuval felszerelt. Maximális teljesítménye 250 Nm forgatónyomaték. A nagy teljesítmény, valamint a szénkefe nélküli EC- motortechnológia elősegíti a csavarozó hosszabb élettartamát. Bal- és jobboldalra egyaránt forog. Sötét helyeken is ideális, mivel beépített LED lámpával rendelkezik, ami megvilágítja a munkaterületet. Fogantyúja ergonomikus kialakítású, mely kényelmes fogást biztosít Önnek a készülék használata során. Szerszámbefogása 1/2"-es külső négyszög. A Bosch akkus ütvecsavarozó rezgéskibocsátási értéke ah 18.0 m/s². Az akku feszültsége 18 V.

Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszer
Flexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/ vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne. Erős kivitel: az egyes L-Boxx- ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100 kg-ig is terhelhető. 

Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyen egymáshoz pattinthatók. Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, akár több L-Boxx is össze illeszthető és egyben szállítható.   

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 163 mm
 • Szélesség: 64 mm
 • Magasság: 246 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18 V
 • Üresjárati fordulatszám: 0 – 2.400 ford./perc
 • Maximális forgatónyomaték: 250 Nm
 • Akkukapacitás: 5,0 Ah
 • Ütésszám: 0 – 3.500 ütés/perc
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz