Azonosító: 09225

Bosch GTB 12 V-11 TE akkus szárazépítési csavarbehajtó L-Boxx-ban, 2 akkuval (06019E4000)

79.590 Ft
795
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
795
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GTB 12 V-11 TE akkus szárazépítési csavarbehajtó L-Boxx-ban képes akár több, mint 1200 csavarozásra egyetlen feltöltéssel. 2 x 2,5 Ah akku és töltőberendezés jár a készülékhez. Töltési állapotát praktikus kijelző mutatja. A csavarozó alacsony súlya és kompakt felépítése kényelmes munkavégzést biztosít Önnek. Elektronikus motorvédelemmel ellátott, valamint motorfék felel a hosszú élettartamért. A csavarbehajtó további előnyös tulajdonsága, hogy sötét helyeken is használhatja, mivel beépített LED világítással, valamint utófénnyel rendelkezik. A pontos csavarozási mélységet a mélységütköző segítségével beállíthatja.

A Bosch szárazépítési csavarbehajtó jobb- és baloldalra egyaránt forog. Szerszámbefogása 1/4"-os, míg  csavarátmérője maximálisan 3,9 mm. A forgatónyomaték maximális értéke (kemény/puha) 11 / 3 Nm. Csavarozás során a rezgéskibocsátás értéke ah 0.5 m/s². 

GBA 12 V 2,5 Ah akku: 
25%- kal hosszabb üzemidő a 2,0 Ah akkuhoz képest. Az akkumulátor az összes V- osztályba tartozó géphez megfelelő. A kis súly ellenére nagyon erős, valamint lítium- ion cellatípusú. Akkufeszültsége 12 V, akkukapacitás 2,5 Ah. Súlya 185 g.

Bosch L-Boxx intelligens szállító- és tárolórendszer
Flexibilis tárolás: a betétekkel tetszőlegesen variálható az L-Boxx belső tere, így szinte bármilyen szerszám és/ vagy kiegészítő praktikusan tárolható benne. Erős kivitel: az egyes L-Boxx- ok terhelhetősége rendkívüli, a fedél akár 100 kg-ig is terhelhető. Könnyű illeszthetőség: a különböző méretű és nagyságú L-Boxx-ok könnyen egymáshoz pattinthatók. Egyszerű szállíthatóság: az ergonomikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően szállítása praktikus, akár több L-Boxx is össze illeszthető és egyben szállítható.  

A termékhez ajánljuk a rácsatlakoztatható MA 55 sorozatcsavarozó feltétet.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 240 mm
  • Szélesség: 55 mm
  • Magasság: 179 mm

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Akkumulátor
  • Akkufeszültség: 12 V
  • Üresjárati fordulatszám: 3.000 ford./perc
  • Akkukapacitás: 2,5 Ah
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz