Azonosító: 09210

Dometic beépíthető gázfőzőlap PI8062M, PB-gáz üzemű

136.690 Ft
1366
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1366
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Dometic PI8062M beépíthető gázfőzőlap ideális lakókocsikba, lakóautókba, hajókba és hétvégi házakba. Beépíthetősége és hőálló biztonsági üveg fedele által rendkívül helytakarékos. 
A gázfőző két égőfejjel rendelkezik, melynek teljesítménye 2,8 kW. Gázfogyasztása 204 g/h, gáznyomás 30 mbar. A ház rozsdamentes acélból készült, ez által időtálló és a takarítása is egyszerű. Levehető krómozott edénytartó és rozsdamentes acél égőfedelekkel ellátott. 12 V- os elektronikus gyújtással hozható működésbe. Biztonsági gyújtási rendszerrel. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Gázüzemű
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Tartozékok

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz