Azonosító: 09156

Dometic beépíthető páraelszívó CK150

92.090 Ft
920
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
920
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Ingyen kiszállítás hétvége!Ingyen Kiszállítás Hétvége akciónk keretében minden 5.000 Ft feletti megrendelést ingyen szállítunk házhoz!Az akció a bruttó 5.000 Ft-ot meghaladó, a webshopban 2018.03.14. 0:00 – 2018.03.18. 23:45 között leadott rendelésekre érvényes.

​​​A Dometic beépíthető páraelszívó CK 150 lakókocsiba, lakóautóba és hajókba építhető, így az utazások során teljes felszereltséggel készíthet ételeket és szüntetheti meg a szagokat. Kialakításának és kis súlyának köszönhetően rendkívül egyszerű a beépítése. A készülék hajlítható csővezetéken keresztül van összekötve a beltérrel, valamint az időjárástűrő zárósapkának köszönhetően a lakókocsi tetejére szerelhető. A szekrény kivágási mérete melybe belefér a készülék 381 mm széles és 142 mm mély. Az egy fokozatos, 12 V- os motor a tetőkupolába van beépítve, optimalizálva a teljesítményt és a légáramlást. Két darab halogén lámpával felszerelt. 

páraelszívó 30 W teljesítménnyel működik. Kapacitása 115 m3/h. Szélessége 400 mm, hosszúsága 165 mm és magassága 45 mm. 
Könnyedén hozzá férhet a fém zsírszűrőhöz, amelyet egyszerűn takaríthat, valamint a szénszűrő cserélhető. 
Minőségi tanúsítvány: CE tanúsítvány

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 165 mm
  • Szélesség: 400 mm
  • Magasság: 45 mm

Műszaki adatok

  • Elektromos csatlakozás: 12 V
  • Szín: Ezüst
  • Teljesítmény: 30 W
  • Súly (kg.): 1.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz