Azonosító: 09128

Dometic beépíthető gázfőzőlap + mosogató MO9222R, PB-gáz üzemű

130.400 Ft
1304
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1304
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dometic PB-gáz üzemű MO922R beéípthető gázfőzőlap és mosogató2 égővel rendelkezik, melyek teljesítménye 1,0 kW és 1,8 kW. A gázfogyasztás 204 g / h. Égőfedelei zománcozottak. A készülék beépítési méretei (szél x hossz): 793 mm x 307 mm. A mosogató a jobb oldalon található, csapkivágása 39 mm átmérőjű. Piezzo gyújtással tudja működésbe hozni a főzőlapot.

A PB-gáz üzemű kombinált mosogató és gáztűzhely igazán praktikus készülék, mely nem foglal sok helyet a lakóautóban, lakókocsiban, mégis minden szükséges tulajdonsággal állnak az Ön és családja, barátai rendelkezésére, a kempingezések, kirándulások, utazások során. A főzőlapon könnyedén és gyorsan felmelegíthet teát,kávét, ételt. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 370 mm
  • Szélesség: 900 mm
  • Magasság: 152 mm

Műszaki adatok

  • Gázcsatlakozási érték: 30 mbar
  • Súly (kg.): 5.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Tartozékok

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz