Azonosító: 09117

Dometic beéípthető gázfőzőlap + mosogató MO8322R, PB-gáz üzemű

120.100 Ft
1201
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1201
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Dometic MO8322R beéípthető gáztűzhely és mosogató, tűzhely része 12 V-os elektronikus biztonsági gyújtással hozható működésbe. 2 égővel rendelkezik, melyek teljesítménye 1,0 kW és 1,8 kW. A gázfogyasztás 204 g / h. Égőfedője rozsdamentes acélból készült. A készülék beépítési méretei (szél x hossz): 666 mm x 426 mm. A mosogató csapkivágása 39 mm átmérőjű, szifonnal (AC 540), gumitömítéssel ellátott.

A PB-gáz üzemű kombinált mosogató és gáztűzhely igazán praktikus készülék, mely nem foglal sok helyet a lakóautóban, lakókocsiban, mégis minden szükséges tulajdonsággal állnak az Ön és családja, barátai rendelkezésére, a kempingezések, kirándulások, utazások során. A PB-gáz üzemű tűzhelyen könnyedén és gyorsan felmelegíthet teát,kávét, ételt. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 440 mm
  • Szélesség: 680 mm
  • Magasság: 142 mm

Műszaki adatok

  • Feszültség (V): 12 V
  • Gázcsatlakozási érték: 30 mbar
  • Súly (kg.): 5.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Tartozékok

Dometic

Dometic egy vevőorientált, világszerte vezető piaci pozícóban lévő cég a szabadidős termékek terén a lakókocsik, lakóautók és tengerhajózási iparágakban. A Dometic a légkondicionálók, hűtőszekrények, árnyékoló ponyvák, főzőberendezések, szaniter rendszerek, világítás, nyílászárók és más berendezések teljes választékát nyújtja, amelyek a lakástól távol töltött szabadidőt komfortosabbá, kényelmesebbé teszik. A Dometic speciális felhasználási célra is gyárt hűtőszekrényeket: szállodai szobákhoz és irodákhoz valamint egészségügyi termékek és bor tárolásához.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz