Azonosító: 09098

Gorenje beépíthető gázfőzőlap G6N41IB

48.690 Ft
486
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
486
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gorenje G6N41IB beépíthető gázfőzőlap letisztult, fekete külsejének köszönhetően mutatós eszköz lesz konyhájában. Elektromos szikragyújtással tudja működésbe hozni a készüléket, továbbá ergonomikus gombjai kényelmessé teszik az Ön számára kezelését a főzés során. A főzőlap szélessége 58 cm, hossza 51 cm, míg magassága 10,7 cm. Súlya 9 kg. Öntöttvas edénytartó ráccsal rendelkezik.

2 normál gázégő, valamint 1-1 kis és nagy égő, lehetővé teszik, hogy főzés során egyszerre több és különböző méretű edény is kényelmesen elférjen rajta. Bal első és hátsó normál gázégői 6,9 cm-es átmérőjűek, 1,9 kW-os. Jobb első kis gázégője 1 kW-os, 4,4 cm-es átmérőjű, míg jobb hátsó nagy gázégője 9,4 cm-es és 3 kW-os. A Gorejne gázfőzőlap beépítési méretei (szél. mag. mély.): 56 cm x 4,7 cm x 49 cm. 
Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 510 mm
  • Szélesség: 580 mm
  • Magasság: 107 mm

Műszaki adatok

  • Bal első főzőzóna: Normál gázégő 6,9 cm, 1,9 kW
  • Bal hátsó főzőzóna: Normál gázégő 6,9 cm, 1,9 kW
  • Jobb hátsó főzőzóna: Nagy gázégő 9,4 cm, 3 kW
  • Jobb első főzőzóna: Kis gázégő 4,4 cm, 1 kW
  • Súly (kg.): 9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

Megjelenés

  • Előlap színe, anyaga: Grafit fekete

A gázkészülékek jótállási feltétele, hogy az üzembe helyezést megfelelő szakszerviz végezze. A szakszervizek listáját a termékhez mellékelt tájékoztatóban, vagy a gyártó weblapján találhatja.A készülék átszerelhető PB-gáz üzeműre is. A beszerelést, kérésre a Gorenje szervizhálózat a beüzemeléssel együtt elvégzi.  

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz