Azonosító: 08845

Broil King rozsdamentes grill kosár (69819)

18.900 Ft
189
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
189
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Broil King rozsdamentes grill kosár acélból készült. Hossza 43 cm, súlya 0,9 kg. Első osztályú kisméretű hozzávalók készre sütésére: zöldségek, halak, húsok. A lyukak átengedik a füstöt és a lecsöpögő folyadékot is hagyják távozni, eközben megtartják az alapanyagokat. A grill kosár fülei nem csak a tepsi mozgatását könnyítik meg, hanem kialakításuknak köszönhetően viszonylag távol esnek a kosár peremétől, ezáltal megakadályozhatók az esetleges égési sérülések.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 430 mm
  • Szélesség: 285 mm
  • Magasság: 100 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.95

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz