2x SuperShop pont
 

Azonosító: 08837

Broil King grillező kőlap (69814)

20.900 Ft
16.720 Ft
Megtakarítás: 4.180 Ft
334
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
334
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Broil King grillező kőlap átmérője 38 cm, súlya 4 kg. Ön süthet a magas hőfokra tervezett kőlapon pizzát, kenyeret, kalácsot, de akár halat vagy rákot is. Törés és repedésálló. Hőelosztása elősegíti, hogy az étel egyenletesen süljön meg rajta.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 380 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz