Azonosító: 08835

Broil King rozsdamentes grill wok (69820)

11.500 Ft
115
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
115
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Broil King rozsdamentes grill wok szélessége és hossza egyaránt 325 mm. Lefelé szűkülő négyzet alakú, illetve lyukacsos szerkezetű, mely lehetővé teszi a füst szabad áramlását valamint a gyors sütést. Ideális egytálételek valamint zöldségételek készítésére. Fülei megkönnyítik a wok mozgatását. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 325 mm
  • Szélesség: 325 mm
  • Magasság: 50 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.83

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz