Azonosító: 08820

Broil King lapos sütőlemez (69712)

20.900 Ft
209
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
209
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Broil King lapos sütőlemez rozsdamentes acélból készült 476 mm széles, 340 mm hosszú és 22 mm magas. A sütőfelület 389 mm széles és 330 mm hosszú fülek nélkül. A sütőlemez magasított peremei megakadályozzák, hogy az ételek elmozduljanak. A lap alján szabályos, emelt lyukak találhatók, így könnyedén távozik a felgyülemlett hő, valamint megakadályozzák, hogy a húsok, zöldségek letapadjanak. A hagyományos grillrácsok helyettesítésére szolgál, így az apróbb méretű ételek is könnyedén megsüthetőek anélkül, hogy a rácsok között kiesnének. 
A sütőlemez tisztítása egyszerű, semleges mosogatószeres vízzel mossa el, kerülje a karcolódást okozó eszközöket. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 340 mm
  • Szélesség: 476 mm
  • Magasság: 22 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.61

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz