Azonosító: 08815

Broil King öntöttvas serpenyő + fa alátét (69470)

12.500 Ft
125
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
125
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Broil King öntöttvas serpenyő mindkét oldalon kiöntést segítő csőrrel kialakított. 
Az öntöttvas serpenyő alja barázdákkal ellátott, ez által gyorsabban párolódik az étel és nehezebben ég le. A serpenyő nyelére egy szilikon fogantyút húzhat, amely a termék kiegészítője, így elkerülhető a felforrósodás által szerzett sérülés. További tartozék egy keményfa alátét, amit a tálaláshoz használhat. 
Bármilyen hirtelen sütött étel készítéséhez, fajita sütéshez alkalmazhatja. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.95

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz