Azonosító: 08805

Broil King faszén gyújtó (63980)

14.500 Ft
145
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
145
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Broil King faszén gyújtó készülék rozsdamentes acélból készült és kürtő alakú. 
Segítségével könnyedén, kevés idő alatt, valamint energiát megtakarítva gyújthatja be a faszenet, gyújtófolyadékok használata nélkül. A faszén gyújtó működése egyszerű, a henger alján található lyukak jó szellőzést biztosítanak, ez által létrejön a faszén begyulladása. A gyújtó kürtőbe körülbelül 1 kilogramm faszén fér el, amit egy kevés papírral meggyújtva 5-10 perc múlva használhat is. Begyulladás után a hőálló fogantyú segítségével a grillbe boríthatja a faszenet. 


Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz