Azonosító: 08791

Broil King csirkesütő tál (69133)

20.900 Ft
209
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
209
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Broil King csirkesütő tál 1 mm vastag rozsdamentes acélból készült. A tál négyzet alakú, amely megakadályozza a lecsepegő zsiradék szétfolyását, valamint köret sütésére is alkalmas, ez által egy helyen készülhet el az étel. 
A csirke sütéséhez a tálból kiemelkedő kürtő áll segítségünkre. A kürtő üreges, így páclét, sört önthetünk bele, párolgásával ízletesebb lesz az étel. 
A függőleges állításának köszönhetően egyenletesen sül a csirke, forgatás nélkül süthetjük energiát és időt spórolva ezzel. 
A csirkesütő tál fogantyúval ellátott, ezzel könnyítve a mozgatását. A termék 240 mm hosszú, 240 mm széles és 114 mm magas. Kiválóan használható grillkészülékeken és a konyhai sütőben egyaránt. 
Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 240 mm
  • Szélesség: 240 mm
  • Magasság: 114 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz