Azonosító: 08788

Broil King bordasütő (62602)

22.900 Ft
229
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
229
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Broil King bordasütő rozsdamentes acélból készült és 5 rekesszel ellátott, amelyek 30 mm távolságra vannak egymástól, így egyszerre 5 darab bordarész sütésére is alkalmas. A két darab fül segítségével könnyedén a grillrácsra emelheti a sütőt. 
A bordasütő 386 mm széles 228 mm hosszú és 102 mm magas. 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 228 mm
  • Szélesség: 386 mm
  • Magasság: 102 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz