Azonosító: 08699

Broil King Porta Chef Pro hordozható grillsütő

129.000 Ft
1290
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
1290
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Broil King Porta Chef Pro hordozható grillsütő szerény mérete ellenére is kompakt és hatékony, mely ideális a családi, baráti kirándulások, utazások során. A grillező munkáját két oldalsó polc segíti. Erős, megbízható lábakon áll és kis termete ellenére, gond nélkül hozza a nagyméretű grillezők teljesítményét.

A Broil King hordozható grillsütő rozsdamentes acél égőfejjel rendelkezik. Sütőfelülete 31 cm x 46 cm, mely összesen 1426 négyzet cm. Rácsos sütőfelülete porcelán borítású. A grill sütőrendszere rozsdamentes Flav-R-Wave rendszer. Sure-lite indítóval és Accu-Temp hőmérővel felszerelt.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 310 mm x 46 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz