Azonosító: 08692

Broil King gázgrill Monarch 320

249.000 Ft
db

A ​Broil King Monarch 320 gázgrill ideális eszköz a családok, baráti társaságok számára. Higiénikus rozsdamentes acél felületek, kiváló hőtartó rendszer, melynek köszönhetően kevésbé szennyeződik, valamint a porcelán bevonatú hőtartó rács mind olyan tulajdonságok, melyek az Ön igényeit szolgálják, a grillsütő használata során.

A Broil King gázgrill elektronikus gyújtó rendszerrel indítható. 3 db Dual-Tube rozsdamentes acél égővel és egy 57 cm x 37 cm-es sütőfelülettel rendelkezik. Hőmérővel és hőelosztó rendszerekkel rendelkezik a grillsütő. Kerekei elősegítik a könnyű mozgathatóságot, emellett stabilan rögzítheti is.
A gázgrillt díjtalan kiszállítással és helyszíni összeszereléssel kínáljuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Főzőfelület: 570 mm x 370 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz