Azonosító: 08691

Broil King gázgrill Baron 340

309.000 Ft
3090
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
3090
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Broil King Baron 340 gázgrill ideális családi és baráti társaságok kiszolgálására. Öntöttvas alumínium sütőtérrel rendelkezik. Rozsdamentes acél rácsai mellett gondoskodik az ideális hőszigetelésről. Sütőfelülete 48 cm x 44 cm-es. A grillsütőt elektronikus gyújtó rendszerrel tudja működésbe hozni, továbbá 3 db Dual-Tube rozsdamentes acél égővel és hőelosztó rendszerrel felszerelt. Serpenyőket és lábasokat is elhelyezhet a 3 kW-os oldalégőn. 

A grillsütő tágas tárolószekrénnyel rendelkezik, mely szintén rozsdamentes acélból készült és az oldalsó polc, elegendő helyet nyújt a grill eszközöknek és alapanyagoknak. A Broil King gázgrill jól mozdítható, kerekeinek köszönhetően. A grillsütő szintkiegyenlítővel és hőmérővel is felszerelt. 

A Broil King Baron 340 gázgrill kevésbé szennyeződik, melyet kiváló hőtartó képessége biztosít. Nagy sütőterében elektromos motorral működő forgó grillnyárssal rendelkezik.
      
A gázgrillt díjtalan kiszállítással és helyszíni összeszereléssel kínáljuk.         

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 3 kw
  • Főzőfelület: 480 mm x 440 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz