Azonosító: 08687

Broil King gázgrill Baron 440

369.000 Ft
3690
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3690
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Broil King Baron 440 gázgrill ideális nagyobb családi és baráti társaságok kiszolgálására. Öntött alumíniumból készült. Rozsdamentes acél rácsai mellett megtalálható rajta, egy porcelán bevonatú, melegen tartó felület is. Sütőtere 64 cm x 43 cm-es. A grillsütőt elektronikus gyújtó rendszerrel tudja működésbe hozni, továbbá 4 db Dual-Tube rozsdamentes acél égővel és hőelosztó rendszerrel felszerelt. Serpenyőket és lábasokat is elhelyezhet a 3 kW-os oldalégőn. 

A grillsütő zárható és oldalra nyíló tárolórésszel rendelkezik, melyek szintén rozsdamentes acélból készültek, akárcsak az alkatrészek. Égői lehetővé teszi a készülék gyors és egyenletes felmelegítését. Nagy mérete ellenére, a Broil King gázgrill jól mozdítható akár 360°-ban, négy kerekének köszönhetően. A grillsütő szintkiegyenlítővel és hőmérővel is felszerelt. 

A Broil King Baron gázgrill kevésbé szennyeződik, melyet kiváló hőtartó képessége biztosít. Nagy sütőterében, elektromos motorral működő, forgó grillnyárssal rendelkezik.

A gázgrillt díjtalan kiszállítással és helyszíni összeszereléssel kínáljuk.          

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 3 kw
  • Főzőfelület: 64 mm x 43 mm
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Grillkocsi

Üzemmódok

Broil King

A Broil King grill készülékek gyártója egy kanadai családi tulajdonban lévő vállalat, az Onward Manufacturing Company Limited. Fő profiljuk a minőségi grillek és grill kiegészítők gyártása, forgalmazása, nemcsak Kanadában, hanem Európában és a világ számos egyéb országában.
A Broil King nemcsak kiváló gázüzemű grillsütőket kínál, hanem a faszenes grillek közül kiemelkedő a hatalmas tojásra hasonlító KEG fasznes grill, mely a parázson sütés és füstölés egy új dimenzióját kínálja a grillezés szerelmeseinek. Mindenképpen érdemes kipróbálnia! A grill kiegészítők esetében is a kiváló, magas minőséget jelenti a Broil King: grill takaró ponyvák, grillező készletek, grillező lapátok, grillező csipeszek, öntöttvas sütőlapok, különböző ízélményű füstölő forgácsok, csirkecomb sütő, pizza kő, grillező fa- és kőlapok, kebab szett, grill wok, vágódeszka, grill sütőrácsok, rácstisztító kefék, grill sertéshús villák, grillező acélnyársak, sütőlapok, öntöttvas serpenyő, motoros grillnyárs, faszén begyújtó, húshőmérők, olaj spray, pácfecskendező, pecsenyéstál, csirkesütők, hamburger kosár, grill borda sütő, paella serpenyő, kandalló- és grill gyújtó, zöldség grillező kosár találhatók a kínálatunkban.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz