Azonosító: 08680

Fiskars Stay Sharp Max kézi fűnyíró (113880)

99.990 Ft
84.991 Ft
Megtakarítás: 14.999 Ft
2547
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2547
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Fiskars Stay Sharp Max kézi fűnyírót a hagyományos fűnyírókkal ellentétben könnyű tolni, nagyobb a vágóereje, közelebb vághat a szegélyekhez, széles vágási terjedelme van, továbbá Ön egyszerűen beállíthatja. A fűnyíró StyaSharp vágási mechanizmusának köszönhetően úgy vágja le a füvet, hogy a szálak nem érintik egymást, ezáltal 30%-al csökkenti a szükséges tolóerő kifejtését magas fű vágása esetén, valamint, az éves élezés nélkül is tartós teljesítményt biztosít.

A Fiskars kézi fűnyíró vágási magassága 2,5-10 cm közötti. Az InertiaDrive technológia lehetővé teszi, hogy át tudjon hajtani gyomokon, gallyacskákon, tömör területeken. Tolókara állítható magasságú, párnázott fogásfelülettel. A termékhez ajánljuk a Fiskars Stay Shark Max fűgyűjtőt.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1220 mm

Műszaki adatok

  • Vágás magasság: 25 – 100 mm
  • Súly (kg.): 21.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz