Azonosító: 08215

Skil Tornado multicsiszoló, hántoló 8100AC (F0158100AC)

23.800 Ft
238
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
238
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil 8100AC Tornado multicsiszoló, hántoló erőteljes 550 W-os motorral felszerelt. Használatával Ön a leggyorsabban tudja eltávolítani a festéket, rozsdát. Ezenkívül kiváló még csiszolásra és polírozásra is. Többféle anyaghoz alkalmas pl: fémhez, fához, kőhöz, betonhoz
Az orsómenete M14-es, csiszolókorong átmérője 125 mm. Az egyszerű és könnyű tartozékcserét a tengelyzár biztosítja. A tárcsa védőelemében elhelyezkedő nyílás kényelmesebbé teszi a munkavégzést, a nehezen hozzáférhető helyeken is.
A multicsiszoló, hántoló beépített porszívó-csatlakozással ellátott. 
Az ergonomikusan kialakított puha markolat biztosítja a kétkezes irányítást és az optimális fogást bármilyen alkalmazásnál. 

A multicsiszoló, hántoló készüléket praktikus szerszámtáskában szállítjuk, többfajta tartozékkal együtt pl: tisztítótárcsa Ø: 115 mm, alátétpárna (tépőzáras), tartozékkulcs, peremkészlet, gyapjúpárna és csiszolókorong.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Szögbeállítás: 5º
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 550 W
 • Üresjárati fordulatszám: 2600 fordulat / perc
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Feszültség és frekvencia: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Súly (kg.): 1.8
 • Gép súlya (kg.): 1.8

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú

Tartalma

 • Csomag tartalma: Tisztítótárcsa Ø: 115 mm,
  Alátétpárna (tépőzáras),
  Tartozékkulcs,
  Peremkészlet,
  Szerszámtáska,
  Gyapjúpárna,
  Csiszolókorong

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: 
- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz