Azonosító: 08199

Skil Excenter csiszoló 7445AA (F0157445AA)

17.600 Ft
176
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
176
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Skil 7445AA excenter csiszoló erőteljes 430 W-os motorral felszerelt. Egyaránt csiszolhat és polírozhat vele ívelt és sík felületet. Az egyidejű excentrikus és forgó működés biztosítja a finom kidolgozottságot és a széles skálájú anyageltávolítást. 
A csiszolópárna-fékező lehetővé teszi a kíméletes, karcolásmentes csiszolást. Az excenter csiszoló pihentetésekor rövid a leállási idő, a károsodások megelőzése érdekében. Beépített porgyűjtő rendszerrel, portartállyal és porszívócsatlakozással felszerelt. A porszintkijelző jelzi a portartály kiürítésének szükségességét, így optimalizálható a porfelfogás. Egyszerű és gyors tépőzáras papírcserélő rendszerrel készült. Az excenter csiszoló zaj- és vibrációs szintje alacsony. Az ergonomikus markolat biztosítja a kétkezes irányítást és az optimális fogást bármilyen alkalmazásnál. 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 430 W
 • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
 • Feszültség és frekvencia: 230 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Rezgési átmérő: 2 mm
 • Rezgésszám: 26.000/perc
 • Súly (kg.): 1.9
 • Gép súlya (kg.): 1.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: Portartály,
  Csiszolókorong 3 db

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: 
- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz