3x SuperShop pont
 

Azonosító: 08188

MTD HT 51 elektromos sövényvágó 520 W (41AF5DE5600)

15.890 Ft
474
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
474
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az MTD HT 51 sövényvágó 520 W teljesítménnyel ellátott.
A két kezes markolat és az ergonomikus kivitelezés biztos fogást nyújt, így könnyedén kezelhető a sövénynyíró. Az ellentétes irányba mozgó kések 51 cm hosszúk, késfog távolság 16 mm, ez által elérhető a tökéletes és egyenletes vágás. 
A sövényvágó kiválóan alkalmas közepes nagyságú és erősségű sövények hatékony metszéséhez. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 520 W
  • Elektromos
  • Késhossz: 51 cm
  • Fogtávolság: 16 mm
  • Áramellátás: Hálózati
  • Súly (kg.): 3.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül


MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz