Azonosító: 08154

MTD 990 benzines szegélynyíró (41ADZ99C678)

80.990 Ft
809
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
809
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az MTD 990 benzines szegélynyíró kiválóan használható a nehezen hozzáférhető helyek, szegélyek vágására. 
Erőteljes MTD 4 ütemű motorral / 29 cm3/ felszerelt, indítása berántással működtethető. Könnyű és egyszerű kezelhetőség jellemzi a kétkaros fix fogantyú szár és a dupla pántos vállheveder által. 
A fűkasza damil átmérője 2,4 mm, ikerszálas rendszerű, amellyel 46 cm munkaszélességet biztosít. A damil helyettesíthető a 4 ágú késsel, így 20 cm szélességben dolgozhat a benzines fűkaszával. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 0,69 kW – 7600 min-1
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 29 cm3
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 0.4
  • Damilméret: 2,4 mm
  • Munkaszélesség: 46 cm / 20 cm
  • Súly (kg.): 8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

  • Tartozékok: 4 ágú kés

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz