Azonosító: 08118

MTD T/330 M kapálógép (21D-33MV678)

164.990 Ft
1649
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1649
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az MTD T/330 M kapálógép, más néven rotációs kapa a kerti talajműveléshez elengedhetetlen eszköz. A hatékonyan, mégis kíméletesen dolgozó kések optimális talajszerkezetet hoznak létre. A kapák száma 2 db első és 2 db hátsó, átmérőjük 30,5 cm, ez által 33 cm munkaszélességben dolgozhat. A termék tovább bővíthető a 2 kapatag tartozékkal, amellyel a munkaszélesség 61 cm-re bővül. Kiváló minőségű MTD ThorX 55 H /3,1 kW/ motorral felszerelt, indítása berántással működtethető. A rotakapa előre menetiránnyal rendelkezik. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 3,1 kW – 3600 min-1
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 179 cm³
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 2.2
  • Kerékméret: 200 mm
  • Munkaszélesség: 33 + 61 cm
  • Motor típus: MTD ThorX 55 H
  • Súly (kg.): 45

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz