Azonosító: 08017

MTD T/450 kapálógép B&S (21AB454B678)

407.990 Ft
4079
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
4079
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az MTD T/450 kapálógép, más néven rotációs kapa a kerti talajműveléshez elengedhetetlen eszköz. A hatékonyan, mégis kíméletesen dolgozó kések optimális talajszerkezetet hoznak létre. A kapák száma 2 db első és 2 db hátsó, átmérőjük 33 cm, ez által 46 cm munkaszélességben dolgozhat. Kiváló minőségű B&S 650 Intek OHV /4.8 kW/ motorral felszerelt, indítása berántással működtethető. A rotakapa előre és hátra menetiránnyal rendelkezik. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 4.8 kW
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 205 cm3
  • Maximális fordulatszám (ford/perc): 257/175/ perc
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 3
  • Kerékméret: 355 mm
  • Munkaszélesség: 46 cm
  • Motor típus: B&S 650 Intek OHV
  • Súly (kg.): 105

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz