3x SuperShop pont
 

Azonosító: 08005

MTD SMART 53 MSPB önjáró benzines fűnyíró B&S (12A-A05D600)

133.990 Ft
4017
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
4017
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Az MTD Smart 53 MSPB benzinmotoros fűnyíró közepes nagyságú fűfelületekhez ajánlott. Kiváló minőségű B&S 550 e / 140 cm3/ motorral felszerelt, indítása berántóval működtethető. 

Az MTD  benzinmotoros fűnyíró mulcsozó kivitelezésű, így nem kell fűgyűjtő zsákot ürítenie. A lenyírt fűszálak többszörös aprítás után, oldalkidobással visszahullanak a gyepre, melyet nedvességgel és tápanyagokkal lát el. 
A kaszálék védelmet biztosít a gyep számára, megvédi az erős napsugárzástól, így nem ég ki a fű és üde zöld marad. 


Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2.1 kW/ 3 Le
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 140 cm3
  • Kerékméret: 200 mm/ 200 mm
  • Vágási szélesség: 530 mm
  • Vágás magasság: 28-92 mm
  • Motor típus: B&S 550 e
  • Súly (kg.): 34

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz