3x SuperShop pont
 

Azonosító: 07993

MTD SMART 46 SPBS önjáró benzines fűnyíró B&S (12B-TY5B600)

88.490 Ft
2652
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2652
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az ​MTD SMART 46 SPBS önjáró benzinmotoros fűnyíró ideális eszköz a közepes nagyságú udvarok gyepének karbantartására. Egy B&S 450 E motor működteti, melyhez tartozik egy berántó. A 46 cm-es munkaszélességés az összehajtható, ergonomikus tolókar szintén az Ön munkáját könnyítik meg, emellett így sokkal egyszerűbb a termék tárolása. 

Az MTD benzinmotoros fűnyíró 180 mm és 200 mm-es golyóscsapágyas kerekei egyszerűvé teszik a készülék mozgatását. Hátsó és oldalsó deflektorral felszerelt. Vágásmagassága 28-92 mm, 6 pozíciós, melyet 2 kar segítségével szabályozhat.  Fűgyűjtő zsákja 60 literes, de választhat kiszórás vagy mulcsozás opciókat is. Acél háza van, súlya 32 kg. 
A csomagolás a hátsó és oldalsó mulcskészlet deflektort tartalmazza. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2,0 kW – 2900 min-1
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 125
  • Kerékméret: 180 mm, 200 mm
  • Vágás magasság: 28-92 mm
  • Fűgyűjtődoboz térfogata: 60 l
  • Munkaszélesség: 46 cm
  • Motor típus: B&S 450 E
  • Súly (kg.): 32

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz