Azonosító: 07964

MTD RM 380 suhanó fűnyíró (11ARC---600)

26.990 Ft
269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
269
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az ​MTD RM 380 suhanó fűnyíró ideális eszköz a kisebb udvarok, előkertek gondozásához. Előnyös tulajdonságai többek között, hogy csendes, gazdaságos, környezetbarát, könnyű, illetve helytakarékos.

Golyóscsapágyazott vágóhengerrel rendelkezik. Az összehajtható, puha borítású ergo kar, kényelmes fogást biztosít munka közben. Vágási magasságát 4 pozícióba állíthatja: 18-38 mm, kerekenként pedig 5 érintőkés biztosítja a gyep vágását. Kerekei átmérője 20 cm. Az MDC piros színű suhanó fűnyírója acél házzal rendelkezik, súlya 9 kg. 
A csomagolás a fűgyűjtőt nem tartalmazza. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Kerékméret: 200 mm
  • Vágás magasság: 18-38 mm
  • Munkaszélesség: 38 cm
  • Súly (kg.): 9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb kertápoló kisgépeket előállító vállalat. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az a kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
  • MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 
  • MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
  • MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében! Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek. 

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz