Azonosító: 07862

Skil sövényvágó 0740AA (F0150740AA)

19.200 Ft
192
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
192
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil sövényvágó kiválóan alkalmas fiatal, illetve kicsi és közepes vastagságú sövények vágására.
Az erős, 450 wattos motor megfelel a legtöbb fajta vágáshoz. 
A sövényvágó lézerrel vágott, gyémántőrleményes szénacél késének hossza 520 mm, 14 mm-es fogtávolsággal. A biztonságos munkavégzést garantálja a kettős biztonsági kapcsoló és a gyorsleállító késfék.
sövényvágó ergonomikus kialakítása és a második "Comfort grip" fogantyú teszi lehetővé az optimális egyensúlyt, a szilárd tartást és jó irányíthatóságot. 
A „Grip cut” (megfog és vág) funkcióval megakadályozható az ágak elhajlása a kés elől.
Skil tárolósínmodul az „EASY STORAGE” (könnyű tárolás) alapja, így könnyen felfüggeszthető a szerszám. A tartozék élvédővel kiküszöbölhetőek az élsérülések.
sövényvágó kábelfeszítővel felszerelt a kábel vagy a gép sérülésének megelőzése érdekében.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 450 W
  • Hálózati feszültség: 230-240 V / 50-60 Hz
  • Késhossz: 52 cm
  • Fogtávolság: 14 mm
  • Üresjárati fordulatszám: 3200 löket/perc
  • Súly (kg.): 2.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

  • Tartozékok: Skil tárolósín-modul, Késélvédő, Késburkolat

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz