Azonosító: 07584

Gorenje beépíthető gázfőzőlap GTW751UB

92.990 Ft
929
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
929
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gorenje GTW751UB beépíthető gázfőzőlap elegáns fekete színű, kifinomult designnal készült. 
A készülék 5 darab gázrózsával felszerelt. 1 kicsi, 2 normál, 1 nagy és középen 1 Wok gázrózsával ellátott. A Wok égő segítségével nagyon hamar elérik a maximális hőleadási szintet, így bármikor otthonába varázsolhatja az Ázsiai konyhák ízvilágát. 
A beépíthető gázfőzőlap elektromos szikragyújtási funkcióval és grafit színű, öntöttvas edénytartó ráccsal ellátott. Ergonomikus kezelőgombjai segítségével könnyen működtethető.  
Beépítési méretek ( SZ x M x M ): 72 × 5 × 48 cm. 


Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 510 mm
 • Szélesség: 750 mm
 • Magasság: 45 mm
 • Tűzhely szélessége: 750 mm

Műszaki adatok

 • Bal első főzőzóna: 43 mm, 1 kW
 • Bal hátsó főzőzóna: 67 mm, 1,75 kW
 • Jobb hátsó főzőzóna: 97 mm, 3 kW
 • Jobb első főzőzóna: 67 mm, 1,75 kW
 • Súly (kg.): 19

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tartozékok

Megjelenés

 • Előlap színe, anyaga: fekete

A BEÜZEMELÉSI AKCIÓ 2016.12.31-ig tart. Az akciós időszakban vásárolt Gorenje és Mora tűzhelyek és beépíthető gázfőzőlapok beüzemelése bruttó 7990 Ft. A fix áras beüzemeléshez a vásárlónak rendelkeznie kell a vásárlást igazoló számlával vagy blokkal és garancia jeggyel, melyet a márkaszervizünk a beüzemelés során aláír és lepecsétel.A 7990 forintos bruttó beüzemelési díj az egyszeri kiszállás és beüzemelés költségeit fedezi, azonban a beüzemeléshez szükséges anyagok, a PB fúvóka, PB gázra átállítás, nyomáscsökkentő, régi készülék elszállítása és egyéb szerelési munkálatok költségeit nem. A jótállási jegyünkön szereplő összes szerviz részt vesz az akcióban. A szervizek listája a következő linken található:http://www.gorenje.hu/tamogatas/gorenje-garancia/gorenje-szervizjegyzek-es-alkatresz-aruhazak

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz