3x SuperShop pont
 

Azonosító: 07436

GTM Professional GTH60 Pro sövényvágó benzines

131.690 Ft
118.521 Ft
Megtakarítás: 13.169 Ft
3555
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3555
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A GTM Professional GTH60 Pro sövényvágó benzines, nagy segítség lehet Ön számára a a ház körül, vagy a kiskertben végzett munka során. A 60 cm hosszú lapra szerelt japán kovácsolt acélból készült kétélű kés pontos és szép vágást tesz lehetővé. A sövényvágó ergonomikus kialakítású első és hátsó fogantyúja által biztosított az optimális súlyeloszlás. Könnyű súlya miatt a kezét és hátát kevésbé veszi igénybe a sövényvágó tartása.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1.2 Le/0.9 kW
  • Benzines
  • Motortérfogat (cm³): 24.5
  • Üzemanyag tartály térfogata (liter): 0.33
  • Üzemanyag típusa: 1:25 keverék
  • Motor típus: GTE25
  • Súly (kg.): 5.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

GTM Professional

GTM Professional holland eredetű márka, mely minőségi benzines ágaprítókat, benzines lombfúvókat, benzines fűkaszákat, benzines sövényvágókat, benzines láncfűrészeket, vagy benzines fűnyírókat gyárt. 
A cég a professzionális minőséget, az innovációt és a zöld technológiákat helyezi előtérbe. A “zöld” jelző nem csak arra utal, hogy a kertészeti és erdészeti szektor részére gyártanak gépeket, hanem a környezet védelmében is jelentős szerepet vállalnak mind a gyártás, mind pedig a felhasználás területén egyaránt. A GTM Professional egy átfogó gyártási programmal is rendelkezik a sajátmotoros kéziszerszámok területén kertészetek, parkfenntartók és erdészeti felhasználók részére. Ezen kívül gyártanak még innovatív és hasznos termékeket a fafeldolgozás és az építőipar számára is. Ha Ön megbízható és minőségi kerti gépeket keres, akkor a GTM Professional kiváló választás, nemcsak erdészetek és kertészetek, de kis gazdaságok, vagy hobbi kertészek számára is. A GTM Professionalban nem fog csalódni!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz