Azonosító: 07368

Gerber Bear Grylls Compact mini multi-funkciós szerszám (2231000750)

6.430 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

​A ​Gerber Bear Grylls Compact mini multi-funkciós szerszám rozsdamentes anyagból készült, melynek súlya 85 g. A szerszám becsukott állapotban 6 cm hosszúságú, míg kinyitva 11 cm.
 
Többféle funkció található rajta: tűhegyű fogó, drótvágó, sima és fogazott élű kések, fűrész, Philips csavarhúzó, kicsi és közepes lapos csavarhúzók, sörnyitó és zsinórgyűrű, csipesz. Első osztályú eszköz a vadászok, halászok, túrázók számára

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 110 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Súly (kg.): 0.085

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz