Azonosító: 07354

Gerber Suspension kombinált szerszám (2201471)

13.940 Ft
139
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
139
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​Gerber Suspension kombinált szerszám rozsdamentes anyagból készült, melynek súlya 272 g. A szerszám becsukott állapotban 10 cm hosszúságú, míg kinyitva 17 cm
Többféle funkció található rajta: tűhegyű fogó, sima és fogazott élű kések, fűrész, Philips csavarhúzó, kicsi és közepes lapos csavarhúzók, sörnyitó és konzervnyitó, V alakú drótvágó, olló és végezetül zsinórgyűrű. 
Első osztályú eszköz a vadászok, halászok, túrázók számára

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 170 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél
  • Súly (kg.): 0.272

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz