Azonosító: 07204

Bosch AQT 45-14X magasnyomású mosó (06008A7400)

107.990 Ft
1079
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1079
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch AQT 45-14X magasnyomású mosó kiválóan alkalmas különféle kerti gépek, járművek mosására és a ház körüli tisztítási feladatok megoldására.
magasnyomású mosó erős, 2100 wattos motorjának, 140 baros nyomásának és különböző fúvókáinak hála, a szennyeződést pillanatok alatt eltünteti az Ön kőpadlójáról, biciklijéről vagy gépkocsijáról. 
A speciális, Deluxe terasztisztító fej segítséget nyújt bármilyen makacs folt eltávolítása érdekében a verandáján, teraszán. Hatékonysága, gyorsasága és könnyű kezelhetősége által elfeledheti a fárasztó és hosszan tartó kétkezi mosást. 
magasnyomású mosó SDS-rendszere a pillanatok alatti összeszerelést, automatikus leállítórendszere az energiatakarékosságot, teleszkópos nyele, ​nagy méretű csapágyazott görgői, beépített tartozéktartója és mosószer adagoló rendszere a praktikusságot biztosítja. Különleges szivattyújával a vezetékes, valamint a külső forrásból származó víz felvételére is képes. Nagyméretű kerekein könnyedén szállítható, helytakarékos. Széles tartozékválasztékkal rendelkezik.
​Így is ismerheti: gőzborotva, sterimó, sterimob, mobil sterilizáló 

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 2100 W
 • Áramellátás: Hálózati
 • Max. nyomás: 140 bar
 • Maximális szállítási mennyiség: 450 l/h
 • Maximális befolyási hőmérséklet: 40 °C
 • Kábel hossz: 5 m
 • Tömlőhossz: 8 m PVC
 • Szívófejek: Lapossugarú és forgófúvóka
 • Lándzsa: Roto-Power
 • Súly (kg.): 22

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

 • Tartozékok: Vario-Jet-Fan lándzsa, Bosch magasnyomású pisztoly, Lándzsa, 5 m hálózati csatlakozókábel, 90°-os fúvóka (F 016 800 354), Roto-Power lándzsa (F 016 800 353), Magasnyomású fúvóka tisztítószerhez, 550 ml (F 016 800 415), Deluxe terasztisztító (F 016 800 416), Fémszűrő (F 016 800 419), 8 m magasnyomású tömlő

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz