Azonosító: 07197

Bosch lombfúvó szerelvény AMW 10-hez (06008A3F00)

16.090 Ft
160
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
160
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch lombfúvó szerelvény AMW 10- hez. A lombfúvó használatához szükséges egy Bosch AMW 10 motoregység, így 1000 wattos teljesítmény érhető el. A ventilátor 220 km/h fúvási sebességének köszönhetően könnyedén tudja eltakarítani a kertjéből, teraszáról a nem kívánatos leveleket. A lombfúvó kiválóan alkalmas kültéri felületek és közepes méretű teraszok tisztítására. Szívásteljesítménye 320 m3. Csekély súlya (1,3 kg) által hosszabb ideig végezheti a munkát, anélkül, hogy elfáradna.

A Bosch lombfúvó szerelvény az alábbi motoregységgel kompatibilis:

Figyelem! A Bosch lombfúvó szerelvény AMW 10-hez egy tartozék. A csomag csak a szerelvényt tartalmazza, a hozzá tartozó motoregység külön megvásárolható.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Légsebesség: 220 km/h
  • Súly (kg.): 1.3

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz