Azonosító: 07188

Bosch AHM 38C kézi fűnyíró (0600886102)

21.890 Ft
218
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
218
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​​Bosch AHM 38C kézi fűnyíró, a Bosch legjobb minőségű kézi fűnyírója. A prémium minőségű anyagok felhasználásával készült. Kiváló választás kis gyepfelületekre. Megbízhatósága a Boschtól már jól megszokott kifogástalan szintet üti meg. A vágás orsós-vágórendszerben folyik, amely 4 edzett acélból készült kés munkájával valósul meg.
A ​​Bosch AHM 38C kézi fűnyíró vágási szélessége 30 cm, a vágásmagasság 12-40 mm. A vágásmagasság beállítás fokozat nélküli. A klikk-rögzítés az alsó kés szerszám nélküli beállításában lehet a segítségére. Súlya elhanyagolható, így könnyen hordozható. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Vágórendszer: Tengelykés
  • Vágási szélesség: 380 mm
  • Vágás magasság: 15 - 43 mm
  • Vágási magasság beállításai: Fokozatmentes
  • Puha markolat
  • Súly (kg.): 7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz