Azonosító: 07178

Bosch Rotak 43 LI Exclusive range fűnyíró 2 akkuval (06008A4507)

189.990 Ft
1899
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
1899
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Bosch Rotak 43 LI Exclusive range, akkus fűnyíró. A Rotak 43 akkumulátora 36 V-os akkufeszültségével és Powerdrive LI rendszerével kiemelkedik a fűnyírók közül. Az akkumulátor töltését folyamatosan jelzi a töltési állapot-kijelző. A termék minden esetben magas forgatónyomatékot ad le innovatív rendszerének köszönhetően. Forradalmasító levegőáramoltatási technikájának hála a nyesedéket összegyűjti, miközben az edzett és köszörült acélkés úgy megy át a legnedvesebb és legdúsabb gyepen mint forró kés a vajon. 
Bosch Rotak 43 LI Exclusive range gyepfésűje könnyen a kedvencévé válhat, ugyanis tökéletesen levágja a füvet egészen a szélekig. A termék legnagyobb előnye azonban abban rejlik, hogy nem hálózati áramellátású, így elfelejtheti a kábelekbe való begabalyodást és a benzinfűnyíróknál megszokott benzinszagot, kipufogógázt. A LeafCollect rendszerrel a lombok és levelek összegyűjtése sem lesz nyűg többé. Nagy kapacitású, 50 liter űrtartalmú fűgyűjtő doboza a folyamatos munkavégzésben lesz majd az Ön segítségére. Hordozhatósága is pofonegyszerű az AGR-tanúsítvánnyal büszkélkedő Ergoflex fogantyúinak jóvoltából. 
A Bosch Rotak 43 LI Exclusive range fűnyíró első összeszerelése sem jelent majd kényelmetlenséget, hiszen a QuickClick nyélrendszer a szerszám nélküli összeszerelést biztosítja Önnek. A folyamatos munkát a tartalék akkumulátor biztosítja.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Vágórendszer: Edzett és köszörült acélkés
 • Vágási szélesség: 43
 • Vágás magasság: 20 – 70 mm
 • Vágási magasság beállításai: 6 állású
 • Fűgyűjtődoboz térfogata: 50
 • Hordfogantyú
 • Akkutöltési idő: 140 perc
 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkumulátor típusa: Li-Ion
 • Akkufeszültség: 36 V
 • Súly (kg.): 13.9

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

 • Tartozékok: Fűgyűjtő doboz, 50 l Töltőberendezés AL 3620 lítium-ionos akkuhoz (140 perc) 2*36 V/4,0 Ah-s lítium-ion akku (F 016 800 346)

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz