Azonosító: 07043

Fiskars Solid PopUp kerti gyűjtőzsák 172 l (135042)

9.990 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

Fiskars Solid PopUp kerti gyűjtőzsák poliészter anyagból készült, űrtartalma 172 liter
A Fiskars Solid PopUp kerti gyűjtőzsák rendkívül alkalmas nedves kerti hulladék, például vágott fű gyűjtésére. 
További előnyei, hogy összehajtva csak 10 cm, így kis helyen is elfér, valamint csepp és penészmentes kivitelezésű, ez által tartós és könnyű tisztítani. 

A Fiskars Solid PopUp kerti gyűjtőzsák tartós eszköz, így időtálló lesz az Ön számára is! 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 700 mm
  • Szélesség: 560 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Poliészter
  • Űrtartalom: 172 l
  • Súly (kg.): 1.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

  • Szín: Fekete, narancssárga

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz