2x SuperShop pont
 

Azonosító: 07001

Fiskars Solid seprű nyéllel (135541)

7.490 Ft
6.366 Ft
Megtakarítás: 1.124 Ft
126
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
126
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Fiskars Solid seprű 380 mm hosszú és 1620 mm széles, így könnyen és gyorsan végezheti el a kerti munkát Ön is. 
Az edzett alumínium nyél puha markolattal van ellátva, ezzel is hatásosabbá teszi a munkavégzést. A seprű fej keményebb és puhább sörték kombinálásával lehetővé teszi a hatékony takarítást. 
A Fiskars Solid udvari seprű járdák, kövezett teraszok és egyéb külső területek takarítására a legideálisabb. 

A Fiskars Solid seprű tartós eszköz, így időtálló lesz az Ön számára is! 

Több szöveg

Méretek

  • Szélesség: 380 mm
  • Magasság: 1620 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium, műanyag
  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz