2x SuperShop pont
 

Azonosító: 06939

Fiskars teleszkópos ásó, egyenes (131310)

13.990 Ft
12.591 Ft
Megtakarítás: 1.399 Ft
250
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
250
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Fiskars teleszkópos egyenes ásó súlya mindössze 2 kg, így könnyen és gyorsan végezheti el vele a munkát. A teleszkópos nyél is az Ön kényelmét szolgálja, így be tudja állítani saját igényei szerint 1054 - 1250 mm közötti nagyságban az ásót. A D- kengyel formájú markolat lehetővé teszi a kényelmes fogást és munkavégzést. 
A Fiskars teleszkópos egyenes ásó rendkívül alkalmas a fűcsomók vágásához és darabolásához, valamint a talaj emeléséhez és keveréséhez. 

Az ásó tartós eszköz, amely bóracélból készült, egyenes, pengeéles szélekkel. Ez a termék időtálló és tartós darab lesz az Ön számára is! 

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 1054 - 1250 mm
  • Szélesség: 191 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Bóracél
  • Súly (kg.): 1.92

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz